VIJESTI

Poziv na konferenciju Maskuliniteti, empatija i nenasilje u odgojnim zavodima

8/11/2023

S velikim zadovoljstvom vas pozivamo na konferenciju “Maskuliniteti, empatija i nenasilje u odgojnim zavodima”, koja će se održati 4. prosinca 2023. od 10 do 13 sati u hotelu DoubleTree by Hilton u Zagrebu.

Konferencija se održava u okviru projekta X-Men – Masculinities, Empathy, Nonviolence, koji se provodi u Portugalu, Španjolskoj i Hrvatskoj, a usmjeren je na promicanje nenasilnih i ravnopravnih maskuliniteta te razvoj strategija za prekid ciklusa nasilja, uključujući rodno uvjetovano nasilje.

Konferencija je posvećena razmatranju i unaprjeđenju pristupa radu s mladima u odgojnim zavodima, s posebnim naglaskom na teme maskuliniteta, empatije i nenasilja. Program uključuje predstavljanje rezultata dosadašnje provedbe projekta te razmjenu iskustava i ideja među stručnjacima_kinjama, istraživačima_cama i praktičarima_kama iz različitih područja.

Molimo vas da potvrdite i prijavite svoje sudjelovanje do 29.11.2023. putem Google Forms-a koji je dostupan na: https://forms.gle/1b8X1Q6GQWugN2ds5 , kako bismo mogli osigurati sve logističke preduvjete.