VIJESTI

Imamo podcast: S tatama za tate!

28/2/2024

Uzbudljive vijesti za sve tate! Predstavljamo vam “S tatama za tate” podcast, jedinstvenu emisiju posvećenu očinstvu. Oduševljeni smo što vam možemo predstaviti naš novi projekt, prostor za otvorene i iskrene razgovore s tatama koji dijele svoja iskustva, strahove i radosti u vezi s roditeljstvom.

Ovaj podcast donosi raznolike teme koje se odnose na očinstvo i roditeljstvo, a naši gosti su tate diljem Hrvatske koji su spremni podijeliti svoje priče, savjete i trenutke smijeha s vama.

Premijerna emisija posvećena je vječnom izazovu usklađivanja posla i obitelji. A sve epizode možete pronaći na našem YouTube kanalu.

Pozivamo vas da nam se pridružite u razgovoru! Podijelite s nama vaše priče, postavite pitanja i pridružite se diskusiji na našim društvenim mrežama. Vaši prijedlozi za buduće epizode također su dobrodošli!

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.

I Accept

Podcast “S tatama za tate” nastao je u sklopu projekta MenCare, koji sufinancira Europska unija putem programa Erasmus+. Ostvarivanje podcasta financijski je podržala Europska komisija. Izneseni stavovi i mišljenja su isključivo stavovi autora i Europska komisija ne snosi odgovornost za sadržaj i uporabu informacija u podcastu.