VIJESTI

Snimili smo podcast

29/5/2023

U sklopu projekta Budi muško s partnerima iz organizacije BoliMe – Podrška mentalnom zdravlju mladih 26. svibnja 2023. smo snimili razgovor s učenicima_ama Športske gimnazije.

Učenike_ce smo pripremili za ovo snimanje kroz cikluse edukativnih radionica i nekoliko pripremnih radionica koje su se vezale za teme mentalnog zdravlja i izražavanja mišljenja. Učenici_ce su tako u sigurnom prostoru otvoreno razgovarali o temama koje su bitne za njihovu dob, uključujući ljubav, odnose, slobodu i postavljanje granica. Snimanje razgovora početni je korak u kreiranju serijala video podcasta, koji sada ulazi u proces editiranja.

Projekt „Budi muško“ (UP.04.2.1.11.0115) provodi Status M s partnerima: Udruga za promicanje informatike, kulture i suživota, Zagrebačko psihološko društvo, BoliMe – Podrška mentalnom zdravlju mladih te Hrvatska škola Outward Bound. Projekt je financijski podržan od strane Europske unije kroz Europski socijalni fond u ukupnom iznosu od 499.583,39 kn, a provodi se od travnja 2022. do listopada 2023. godine.