VIJESTI

Trening za rodno transformativni rad s mladima u sukobu sa zakonom

15/1/2024

Organizacija Status M organizira stručno osposobljavanje koje je namijenjeno stručnjacima i stručnjakinjama koji rade s mladima u sukobu sa zakonom. Fokus treninga je na rodno transformativnom pristupu u radu s mladima u sukobu sa zakonom.
📆 Trening će se održati 29. i 30. siječnja u Termama Tuhelj.

Trening se održava u okviru projekta X-Men – Masculinities, Empathy, Nonviolence, koji se provodi u Portugalu, Španjolskoj i Hrvatskoj, a usmjeren je na promicanje nenasilnih i ravnopravnih maskuliniteta te razvoj strategija za prekid ciklusa nasilja, uključujući rodno uvjetovano nasilje.

Ono što možete očekivati je dinamičan program s naglaskom na metodama koje će vam omogućiti primjenu novih pristupa u radu s mladima u sukobu sa zakonom. Osim toga, imat ćete priliku razmjenjivati iskustva s kolegama i kolegicama iz područja. Program treninga bit će poslan odabranim sudionicima i sudionicama.

Svi troškovi smještaja, prehrane i putnih troškova su pokriveni. Sudjelovanje na treningu je besplatno kako bismo omogućili jednak pristup svim zainteresiranim stručnjacima i stručnjakinjama.

✍🏻 Prijave su otvorene 22. siječnja, a prijaviti se možete ispunjavanjem obrasca: https://forms.gle/JzjZhP6RMsUJC45D9
Mjesta su ograničena kako bismo omogućili kvalitetan rad i interakciju među sudionicima_cama. Sudionike i sudionice ćemo birati na temelju motivacije za sudjelovanje.

Za sve upite, javite nam se na info@status-m.hr ili elizabeta.matkovic@status-m.hr.

Trening se održava u okviru projekta X-Men – Masculinities Empathy, Nonviolence koji je financijski podržala Europska unija u okviru Programa Građani, jednakost, prava i vrijednosti.